“Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Hakkari Üniversitesine Genel Bakış”

Yayınlama Tarihi: 19 Şubat 2024 - 16.11
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024 - 15.00

Değerli Hocalarımız,

26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 11.00-13.00 arasında Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ve Rektör Yardımcılarımız başkanlığında; Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı ve yazılım ekibinin katılımı ile “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Hakkari Üniversitesine Genel Bakış” adlı bir Webinar düzenlenecektir. 

 

Webinar kapsamında, Prof. Dr. Adem KALINLI Üniversite Sıralama Sistemleri, Türkiye’deki Üniversitelerin Durumu, Yeni Yükseköğretim Sistemi ve Yükseköğretimde Stratejik Yönetim, Açık Arşiv, Yükseköğretimde Performans Yönetimi (Kurumsal Karne Modeline Dayalı AVESIS ve APSIS Örneği), Araştırma ve Gelişmekte olan Üniversitelerin Performans Göstergeleri, Yükseköğretimde Veri Yönetimi ve Ar-Ge Yönetimi, Hakkari Üniversitesi’ne Yönelik Değerlendirmeler, Yükseköğretim Kurumlarındaki Başarılı Uygulama Örnekleri gibi konularda bilgi aktarımı yapacaktır.

 

Ayrıca, AVESİS’e kayıt, makale ekleme atıf ekleme gibi AVESİS kullanım konularında yazılım ekibinden mühendisler bilgilendirme yapacaktır.

 

Google Meet katılma bilgileri
Görüntülü görüşme bağlantısı: https://meet.google.com/ecf-cgku-aej 
Dilerseniz telefonla katılın: ‪(US) +1 601-779-1322‬ PIN: ‪802 191 655‬#