Üniversitemizde “ Akademik ve İdari Personel Ödül Töreni ” Düzenlendi

03 Mayıs 2024
Üniversitemizin akademik ve idari personelinin hizmetlerinin değerlendirilmesi, performanslarının artırılması ve çalışmalarının desteklenmesi amacıyla üniversitemiz ödül yönergesi kapsamında 2023 yılı başarı ödülleri verildi.

Programın açılış konuşmasında üniversitemizdeki bilimsel çalışmalara değinen Rektör Yardımcımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan:“Üniversitemizin başarısını daha yukarılara taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün kurumumuzda başarılı çalışmalar yapan akademik ve idari personelimizin ödül töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Üstün gayret göstererek ödül almayı hak eden personelimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından “Bilim, Araştırma, Proje ve Hizmet” kategorilerindeki ödüller sahiplerine takdim edildi.