Fatma Aliye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etti

01 Kasım 2018
Fatma Aliye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz ve meslekler hakkında bilgi edinmek amacıyla Üniversitemizi ziyaret ettiler.
Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere, Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Ferhat Demir Rektörlük hizmet binasının konferans salonunda “Üniversiteli olmak ve Üniversitemiz” konulu seminer düzenledi.

Seminerden sonra öğrenciler, Üniversitemiz Öğretim Görevlileri rehberliğinde Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarını gezip Üniversitemizde tercih edebilecekleri bölümler, iş imkânları, meslek seçimi, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında detaylı bilgi edindiler.