“Tanıtım ve Kariyer Günleri II” Yüksekova’da Tüm Hızıyla Devam Ediyor

17 Nisan 2019
Üniversitemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle “Hakkâri Üniversitesi Tanıtım ve Kariyer Günleri II” kapsamında Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde lise öğrencileriyle buluştu.
Üniversitemizin akademisyen ve öğrencilerinden oluşan bir ekip, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesindeki lise son sınıf öğrencilerinin sınav öncesi motivasyonunu arttırmak ve Üniversitemizin tanıtımını yapmak amacıyla Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi’nde stantlar kurdular. Stantları dolaşan öğrencilerle yakından ilgilenen akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; Üniversitemizdeki bölümleri ve bölümlerde yürütülen faaliyetleri, tercih edebilecekleri bölümler ve bu bölümleri bitirdikten sonraki kariyer olanaklarını, Erasmus, Farabi, Mevlâna programlarını ve sosyal-kültürel aktiviteler hakkında detaylı bilgi vererek öğrencilerden gelen soruları tek tek cevapladılar.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, 19.04.2019 Cuma günü saat 17.00'a kadar Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi’nde devam edecektir.