Hakkâri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan 2019
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hakkâri’de coşkuyla kutlandı.
Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına; Valimiz İdris AKBIYIK, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Yardımcıları İdris KOÇ, Aziz GÖLBAŞI, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa BALIK, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer ALPER, İl Emniyet Müdürü S. Suvat DİLBEROĞLU, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal GÜR, kurum amirleri, öğretmen, veli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalar, Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'un mesajının okunmasıyla devam etti.

Valimiz İdris AKBIYIK ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal GÜR tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra kutlamalar; öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan değişik yörelere ait halk oyunları gösterileri ile sona erdi.