Hakkâri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu

19 Mayıs 2019
Hakkâri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına; Valimiz İdris AKBIYIK, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal ASLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa BALIK, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Muammer ALPER, , Vali Yardımcıları Cüneyt EPCİM, Mustafa PALA, Aziz GÖLBAŞI, İdris KOÇ ve Mustafa DURUK, İl Jandarma Komutanı Nuri ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, Baro Başkanı Zeydin KAYA, kurum amirleri ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Hakkâri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Valilik binası önünde Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit GÜLDAL tarafından çelenk konulmasının ardından Hakkâri Spor Salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valimiz İdris AKBIYIK ile Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalar yapıldı.

Hafta boyunca yapılan değişik branşlarda dereceye giren sporculara, Valimiz İdris AKBIYIK ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı; Güreş, Jimnastik Muay Thai, Judo gösterileri, Rengi Hakkâri Sanat Topluluğunun halk oyunları gösterisi ve hafta boyunca Gençlik Merkezi Gönüllülerince hazırlanan görsel sanatlara ait stantların gezilmesi ile sona erdi.