"The Pillars of Intercultural Communication" Semineri

24 Mayıs 2019
Hakkari merkezde ve Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA tarafından "The Pillars of Intercultural Communication" adlı seminer verildi.
İngilizce gerçekleşen seminerin ilki Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi Konferans Salonunda İngilizce öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Hakkarideki seminer ise Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda İnglizce öğretmenlerinin, akademik-idari personellerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

"The Pillars of Intercultural Communication" Semineri, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA’nın İngilizce sunumları ve videolu anlatımları eşleğinde başladı. Prof. Dr. Erdoğan BADA, sunumun temel amacının iletişim olduğunu vurguladıktan sonra İletişimin temelleri üzerinde durdu. Öğretmen-öğrenci iletişiminin önemi, insanların birbirileri ile olan iletişimleri, kültürler arası iletişim ve kendi içimizdeki iletişimimiz üzerine durulduktan sonra seminer,  soru-cevap eşliğinde devam etti. Katılımcıların sorduğu sorulara cevap veren Prof. Dr. Erdoğan BADA, katılımlarından dolayı başta Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve bütün İngilizce öğretmenlerine teşekkür etti.

Seminer sonunda Üniversitemiz tarafından katılımcılara iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde söz alan Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bilal KÜRÜM, bu tür etkinliklerin önemine değinerek etkinlik için ve iftar yemeğine ev sahipliği yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA’ya teşekkürlerini sundu.