23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hakkari’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü, Hakkari'de coşkuyla kutlandı.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına; Hakkari Valisi Ali Çelik, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Hakkari Valiliği önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulmu ile başlayan törenin ardından kutlamalar Hakkari Kapalı Spor Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Ardından Gazi İlk ve Ortaokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ve Vali İdris Akbıyık İlk ve Ortaokulları gösterileri ile sona erdi.