Bitki Koruma Programı Öğrencilerimiz Teknik Gezi Gerçekleştirdi

18 Ocak 2022
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından il dışına teknik gezi düzenlendi.

Öğretim Görevlilerimiz Mehmet Faruk Bilici, Medeni Karakaya ve öğrencilerimiz 6-10 Aralık tarihleri arasında Elazığ- Diyarbakır- Mardin ilerine teknik gezi gerçekleştirdi.

Gezi kapsamında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, Manolya Peyzaj Firması, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Diyarbakır Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Tigris Tohumculuk Üretim Tesisleri ziyaret edilerek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.