Üniversitemizde Medya ve Sinema Söyleşilerinin Üçüncüsü Yapıldı

15 Mart 2022
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü tarafından "Medya ve Sinema Söyleşilerinin" üçüncüsü gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde Öğretim Görevlisi Maşallah Kılınç Moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Çiler Dursun, Prof. Dr. Semire Ruken Öztürk ve Yönetmen Nurtaç Erimer konuk olarak katıldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen söyleşide “Kadın Basın Çalışanlarının Yaşadıkları Sorunlar”, “Sinemadan Kadın Temsili Üzerine Değerlendirmeler” ve “Set Ortamında Kadının Konumu ve Yaşadığı Zorluklar” ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Soru-cevap şeklinde gerçekleşen programa Üniversitemiz akademik-idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.