Erasmus+ Gençlik Değişimleri Projesi

Yayınlama Tarihi: 29 Eylül 2023 - 11.06
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2023 - 11.55

Polonya’nın Zakopane kentinde 11-19 Kasım 2023 tarihleri arasında üniversitemizin de ortak olduğu hoşgörü, mültecilere karşı kabul, farklı kültürlerden insanlar temalı “Perspective” isimli Gençlik Değişimleri Projesi düzenlenecektir. Sosyal dışlanma ile mücadeleyi konu alan bu proje, katılımcıların film yapma yani resimler, film sesleri ve hikâye ile çalışmaya dair tutkularını, yeteneklerini ve yaratıcı becerilerini geliştirmeyi sağlayacaktır. Projeye katılmak üzere; üniversitemizde kayıtlı 18-22 yaş aralığında altı kız altı erkek öğrenci olmak üzere toplamda on iki katılımcı seçilecektir. Projeye başvurular, 29 Eylül-03 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak için tıklayınız..

Mülakat Tarihi: 04 Ekim 2023 Çarşamba Günü, Saat: 13.00
Mülakat Yeri: Hakkari Üniversitesi, Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Binası Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Kat:3

NOT: Katılımcıların gidiş-dönüş seyahat giderleri katılımcılar tarafından karşılanmakta olup, proje bitiminden sonra bu giderler proje bütçesinden katılımcılara ödenmektedir.

Bilgilerinize sunulur.