LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) Fayda Projesi

Yayınlama Tarihi: 21 Şubat 2022 - 15.33
LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) Fayda Projesi, LÖSEV' in Türkiye'deki üniversitelerde akademisyen, öğrenci ve mezunlar ile yürüttüğü uzun soluklu bir projedir. Bu proje ile öğrencilerin; sosyal sorumluluk, iletişim becerisi ve gönüllülük bilinci kazanmanın yanı sıra pek çok farklı konuda kendilerini geliştirme ve çevrelerini bilinçlendirme, kazandıkları deneyimi de lösemili çocuklar ve kanser hastaları yararına kullanma imkanı bulmaktadır.
 
Proje kapsamında; Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelerek gönüllülük çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmak, kansere karşı farkındalık yaratmak ve projelerden bahsetmek, etkinlik takvimi paylaşılarak etkinliklere davet etmek, LÖSEV'de kariyer imkanı ve yapabilecek staj programına dair bilgilendirme yapmak, farklı eğitim başlıklarına yönelik eğitimler vermek ve öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamaktır.
 
Bu kapsamda; sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulması, proje detaylarının paylaşılması ve Üniversitemiz akademik personel ve öğrencilerinde farkındalık yaratmak amacıyla LÖSEV tarafından 28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 15:00'de Hakkari Üniversitesi LÖSEV Tanıtım Semineri çevrimiçi (online) olarak düzenlenecektir. Çevrimiçi Zoom toplantısına katılım ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.
 
Yaklaşık 30 dakika sürecek online seminere Üniveristemiz personeli ve öğrencileri davetlidir.
 
Çevrimiçi Zoom Toplantı Bağlantısı (link):
 
Toplantı Kimliği : 874 4702 3383
Parola : zxnp6x