Yayınlama Tarihi: 10 Kasım 2020 - 10.28
Sevgili Öğrencimiz,
TÜBİTAK SOBAG desteğiyle 120K270 Numaralı ve “Yükseköğretimde Pandemi Dönemi (PD) Uzaktan Öğretim Uygulamalarının İncelenmesi ve Deneyimler Üzerinden Açık ve Uzaktan Öğrenme Politikası Önerilerinin Oluşturulması” başlıklı bir proje yürütmekteyiz. Öğrenci olarak bahar dönemindeki acil uzaktan öğretim birlikte kampüsten uzakta yüz yüze öğretimden farklı uygulamalar yapmak durumunda kaldınız. Bu süreçteki uzaktan öğrencilik deneyimleriniz, yaklaşımlarınız ve sizleri etkileyen unsurların belirlenmesi ülkemizdeki açık ve uzaktan öğrenme politikalarının geliştirilmesinde önemli rehberlik sağlayacaktır. Bu amaçla 2019-2020 Bahar dönemi acil uzaktan öğretim sürecindeki deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabileceğiniz anketi doldurmanız oldukça önemlidir. Yaklaşık 7 dk. sürmesini beklediğimiz anket sorularına vereceğiniz yanıtlar kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak olup, yalnızca bilimsel amaçla kullanılacaktır. Çalışmamıza vermiş olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Ankete ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Proje Ekibi
Prof. Dr. Alper Tolga KUMTEPE- Anadolu Üniversitesi,