Üniversitemizde “Bizim Hemşirelerimiz, Bizim Geleceğimiz” Konulu Seminer Verildi

18 Mayıs 2023
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında “Bizim Hemşirelerimiz, Bizim Geleceğimiz” adlı seminer gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Sağlık Kültür Daire Başkanı Feridun Alp, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Seminerde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Neşe Ataman Bor, “Hemşirelik Haftasının Önemi” , Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem, “Günümüzde Hemşirelikte Kanıta Dayalı Uygulamalara Genel Bakış” , Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Müge Haylı, “Afetlerde Hemşirelik, Depremde Hemşire Olmak”  Arş. Gör. Kıymet Öztepe Yeşilyurt ise “Hemşirelikte Mesleki Deneyimler”  adlı konu başlıkları altında   katılımcıları bilgilendirdiler.