Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

27 Ekim 2022
2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı mevcut durum ve yeni eğitim ve öğretim yarıyılı ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı, Müdür ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı mevcut durum ve yeni eğitim ve öğretim yarıyılı ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Yüksekokulumuz  Akademik Kurul Toplantısı, Müdür ve Müdür Yardımcılarının   katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görev yapan akademisyenlerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Akademik kurulların önemine değinen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Sait TAYLAN; Yüksekokulumuzun mevcut durumu, fiziki imkanları, eylem planları ve beklentiler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Toplantı, öğretim elemanlarımızın öneri ve görüşleri ile sona erdi.