Drama Eğitimi Etkinliği

30 Kasım 2022
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ilimizde bulunan eğitim kurumlarında “Drama Eğitimi” etkinlikleri yapıldı.

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ilimizde bulunan eğitim kurumlarında “Drama Eğitimi” etkinlikleri yapıldı.

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gülçin KAYA koordinatörlüğünde Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencileri tarafından ilimizde bulunan Sümbül, Berfin ve Mustafa Kemal Paşa Anaokulları ile Karşıyaka, 23 Nisan, Şehit Selahattin ve Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokullarındaki öğrencilere sevgi, saygı, aile,  sağlıklı beslenme, meslekler, hayvan sevgisi ve geri dönüşüm gibi konular; tiyatro gösterisi, şarkılar, danslar ve özenle hazırlanmış kostümler eşliğinde anlatıldı. 4 gün süren etkinlikde, duygularını ifade etme, empati, acil durumlarda aranacak numaralar, sağlıklı ve güvenli iletişim gibi pek çok konuya dikkat çekildi.