TÜBİTAK Projesi Katılımcı Çağrısı

Yayınlama Tarihi: 19 Ocak 2019 - 10.51
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Su Ürünleri ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Doğan KOCA’nın koordinatörlüğünü yürüttüğü ve TÜBİTAK 2237- A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenen "Sucul Ekosistemlerde Araştırma Yöntemleri" başlıklı bilimsel etkinlik 15-21 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecektir. Bilimsel etkinlikte katılımcı olarak yer alacak lisansüstü öğrencilerin, başvurularının kabulü halinde, yol, konaklama ve yemek (İAŞE) giderleri TUBİTAK tarafından karşılanacak olup, katılımcılardan ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Bahsi geçen etkinliğe katılmak isteyen, su veya sucul ekosistemler ile ilişkili alanlarda lisansüstü öğrenimleri devam eden katılımcıların “seay.erciyes.edu.tr” internet sitesinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Etkinliğe 24 katılımcı kabul edilecektir.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem