Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

Yayınlama Tarihi: 19 Aralık 2022 - 14.35
Müdürlüğümüzce 20 Aralık 2022 Salı günü saat 13:00-16:00 saatleri arasında Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Dersikler Seminer Salonu 1'de (Muhammed Selim Seven Konferans Salonu), Üniversitemizde proje yürüten, proje koordinatörlüğü yapan öğretim elemanlarınca Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi verilecektir.

Üniversitemizde proje yürüten-proje koordinatörlüğü yapan öğretim elemanlarınca verilecek olan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitiminde, ilimizin ekonomik, sosyal, sportif, eğitsel, kültürel vb. bütün yönlerden geliştirilmesi için başta DAKA, DAP, SODES, Bakanlıklar olmak üzere bütün ulusal ve uluslararası kuruluşların proje ve hibe çağrılarını takip ederek, bu kuruluşlarla nasıl ilişki kurulacağı, ilimiz genelindeki kurumların hazırladıkları projelerin nasıl hazırlanması gerektiği, hangi koşullarda projelerin kabul görüp ve göremeyeceği, projelerin amacı, uygulanacağı yer, süresi, yöntemi gibi konuları ele alarak proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğu hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacaktır.

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize duyurulur.