Van´da "Beşeri Sermayenin Kalkınma Üzerindeki Etkileri" Konferansı

25 Ekim 2018
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından ‘Beşeri Sermayenin Kalkınma Üzerindeki Etkileri’ konferansı düzenlendi. Konferansta Beşeri Sermaye Yatırımlarının Planlanması, Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi, İstihdam ve Mesleki Eğitim Politikaları Oturumu ve Örnek Uygulama Oturumları düzenlendi. Konferansta Hakkari Üniversitesi’ni temsilen Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Metehan KUTLU yer aldı.
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından ‘Beşeri Sermayenin Kalkınma Üzerindeki Etkileri’ konferansı düzenlendi. Elite World Van Hotelde düzenlenen konferansta açılış konuşmasını yapan DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, DAKA olarak 2009 yılından bu yana Bitlis, Hakkari, Muş ve Van illerinde tarımdan turizme, eğitimden sanayi altyapısına kadar birçok alanda programlar, projeler ve farklı destek mekanizmalarıyla bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Konferansta Beşeri Sermaye Yatırımlarının Planlanması, Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi, İstihdam ve Mesleki Eğitim Politikaları Oturumu ve Örnek Uygulama Oturumları düzenlendi. Konferansta Hakkari Üniversitesi’ni temsilen Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Metehan KUTLU yer aldı.