Daka’dan Öğrencilere Yönelik Proje Bilgilendirme Toplantısı

25 Nisan 2019
Daka’dan Öğrencilere Yönelik Proje Bilgilendirme Toplantısı
Hakkari Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi organizasyonunda 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10:00’da Çölemerik MYO Konferans salonunda öğrencilere yönelik proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Çölemerik MYO Müdürü Öğr. Gör. Hikmet YAŞAR, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi üyeleri, üniversitemizin akademik personeli yanında farklı fakülte ve yüksekokullardan öğrenciler katıldı. DAKA Dış İlişkiler ve Fonlar Birimi Uzmanı Hakan KAPLAN tarafından gerçekleştirilen sunumda, DAKA tarafından düzenlenen “Üniversitelerin Gözüyle Kalkınma Temalı Proje Yarışması” hakkında başvuru süreci, değerlendirme süreci, proje konu seçimi, başvuru koşulları gibi konuları içeren ayrıntılı bir bilgilendirme eğitimi yapıldı. Ayrıca öğrencilerin proje hazırlarken dikkat etmesi gereken hususlar konusunda proje hazırlama eğitimi verildi.