Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu (28 Aralık 2017)

12 Temmuz 2018
Hakkari Valiliği tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
Hakkari Valiliği tarafından 28 Aralık 2017 tarihinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı düzenlendi. Toplantı Vali Yardımcısı Sayın Bekir Abacı başkanlığında,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, KAMER Vakfı, KADEM Derneği ve HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ katılımıyla gerçekleşmiştir. Üniversitemiz adına Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mukadder Baran toplantıya katılıp, katkılarını sunmuştur. Toplantı sonucunda Hakkari ili içerisinde kadına yönelik şiddet ile mücadelede kurumların işbirliğinin altı çizilmiş ve il eylem planı oluşturulmuştur.