Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği

01 Kasım 2022
Polonya Lodz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Andrzej DUBICKI, Üniversitemizi ziyaret etti.
Erasmus+ Değişim Programı Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden Doç. Dr. Andrzej DUBICKI ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerimizle derste bir araya geldi. Ardından yapılabilecek iş birlikleri konusunda Ofisimizi ziyarette bulundu.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ'i makamında ziyaret eden Doç. Dr. Andrzej DUBICKI, yapılabilecek iş birlikleri, akademik personel değişim konuları üzerine bilgi alışverişinde bulundu.  Ziyarette Genel Sekreterimiz Senar HATİM, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ekrem Yaşar AKÇAY, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Rıza DENİZ, Ersamus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Hasan ALKANve öğretim üyelerimiz hazır bulundu.