Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 28 Nisan 2022 - 16.06
Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Değişim Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği 2021-1-TR01-KA131-HED-000003326 / 2022-1-TR01-KA131-HED-000057550 numaralı projelerin değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
  • Değerlendirme aşamasında %50 Akademik Başarı Düzeyi, %50 Dil Seviyesi ortalaması alınarak sonuçlar hesaplanmıştır.
  • Başvuru ilanında belirtilen kontenjanlar göz önüne alınarak asil ve yedek listeler Erasmus+ nihai puanı en yüksek olan adaydan başlamak kaydıyla oluşturulmuştur.
  • Bazı Fakülte ve Myo'larda yazılı sınav barajını geçemeyen adaylar söz konusu olmuştur. İlgili bölümlerin kontenjanları bölüm gözetmeksizin diğer bölümler içerisinde en yüksek puanlı adaylara aktarılmıştır.
  • Ayrıca Staj Hareketliliğine ayrılan 2 (iki) kontenjan da, yazılı sınav barajını geçen adayın olmaması nedeniyle Öğrenim Hareketliliğine yine bölüm gözetmeksizin en yüksek puanlı adaylara aktarılmıştır.
  • Asil olarak programdan yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen adayların en geç 13 Mayıs 2022 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçme durumu olursa ilgili öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde genel başarı puanlarından 10 puan düşülecektir.
  • Sınav ve değerlendirme sonuçlarına itirazı olan adayların, 13 Mayıs 2022 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne itiraz dilekçesi ile başvurmaları gerekmektedir.

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem