Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yedek İlanı

Yayınlama Tarihi: 04 Eylül 2022 - 17.01
T.C.
HAKKÂRİ ÜNİVERSİTESİ
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına YEDEK
Kayıt İlanı
2022-2023 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme YEDEK Sonuçları yayınlanmıştır. Kesin kayıtlarda öğrenci sayısı 6’nın altında kalan programlar önceki ilanda belirtildiği üzere iptal edilmiştir. İptal edilen programlar; Arapça, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sağlık Hizmetleri ve Tarih bölümleridir. İptal edilen programlar için ücret yatıran öğrencilerin en kısa sürede eğitim fakültesine IBAN numaralarını belirten dilekçeleri ile başvurarak ücretlerini iade alabileceklerdir.
Diğer bölümler için yedek olarak ilan edilen öğrenciler kayıt yapılabilecektir.  1.yedek kayıt için belirlenen ücret yatırma tarihi 5-6 Eylül 2022’dir.
Bu kayıt sonunda dolmayan kontenjanlar son olarak 7-8 Eylül 2022’de tekrar ilan edilecektir.
Diğer yandan başvuru sayısı (kesin kayıt yaptıran) branş bazında 6’nın ve toplamda 50’nin altında kalması durumunda formasyon programı açılmayacaktır.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 5-6 Eylül 2022 mesai bitimine (16:30) kadar, formasyon programının birinci taksitinin ( 2505 TL ) ödendiğine dair dekont ile birlikte Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeleri Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri'ne eksiksiz teslim etmeleri gerekmektedir.
Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1) Başvuru formunun imzalı çıktısı,
2) Mezuniyet belgesi ya da diploma (kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti veya kare kodlu e-devlet çıktısı),
3) Onaylı transkript (aslı veya kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti)
4) Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla),
5) Bir (2) adet vesikalık fotoğraf (arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalı),
6) Sertifika Programı 1. Taksit (2505 TL) ödeme dekontu,
7) Başvuru evrakları şeffaf dosya içinde teslim edilmelidir.
Banka Hesap Numarası:
IBAN: TR 0400 0120 0938 2000 0500 02 21
Eğitim Fakültesi D.S.İ. hesabı
Ödemeler dekont üzerinde öğrencinin T.C. kimlik numarası, adı, soyadı olacak şekilde yatırılmalıdır.
Kesin kayıt işlemlerinden sonra herhangi bir nedenle (yanlış yatırma, yanlış beyan vs.) ücret iadesi KESİNLİKLE yapılmayacaktır.
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı YEDEK Değerlendirme Sonuçları

İlgili Dokümanlar