Pedagojik Formasyon Duyurusu

Yayınlama Tarihi: 27 Şubat 2023 - 13.54
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 6 Şubatta yaşanan deprem felaketi nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin birtakım kararlar almış ve bu kararları resmi web sitesinde de yayınlamıştır. İlgili kararlardan Pedagojik Formasyon dersleriyle alakalı olarak;
Hakkari İlinde ikamet eden üniversite öğrencileri üniversitemize başvurmaları halinde ‘‘Öğretmenlik Uygulaması II’’ dersini üniversitemiz üzerinden alabileceklerdir. Öğrenciler ilgili dersi almak için İlahiyat programlarında öğrenim görüyorlarsa Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri birimine, Eğitim programlarında veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programlarında öğrenim görüyorlarsa Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri birimine başvurmaları gerekmektedir.
 Üniversitemize yapılacak başvurular için dilekçeler 27.02.2023- 10.03.2023 tarihleri arasında alınacaktır.
Üniversitemiz öğrencisi olup da başka illerde ikamet edenler ise aynı talep için ikamet ettiği ildeki Üniversitelerle irtibata geçebilirler.
Üniversitemiz öğrencilerine ve ilimiz sınırları içinde ikamet eden öğrencilere duyurulur.