Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 04 Mayıs 2023 - 19.05
Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023 - 19.09

Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Değişim Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (2023 Proje Dönemi) ile 2023 Yılı Yaz Dönemi Öğrenci Staj Hareketliliği (2022-1-TR01-KA131-HED-000057550) başvurularına ait değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

• Değerlendirme aşamasında %50 Akademik Başarı Düzeyi, %50 Yabancı Dil Puanı alınarak sonuçlar hesaplanmıştır.
  • Başvuru ilanında belirtilen kontenjanlar göz önüne alınarak asil ve yedek listeler Erasmus+ nihai puanı en yüksek olan adaydan başlamak kaydıyla oluşturulmuştur.
  • Bazı Fakülte ve Myo'larda yazılı sınav barajını geçemeyen adaylar söz konusu olmuştur. İlgili birimlerin / bölümlerin kontenjanları bölüm gözetmeksizin diğer bölümler içerisinde en yüksek puanlı adaylara aktarılmıştır.
  • Asil olarak programdan yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen adayların en geç 11 Mayıs 2023 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçme durumu olursa ilgili öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde genel başarı puanlarından 10 puan düşülecektir.
  • Sınav ve değerlendirme sonuçlarına itirazı olan adayların 11 Mayıs 2023 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne itiraz dilekçesi ile başvurmaları gerekmektedir.

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem