Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığına Atanan Adaylardan İstenen Belgeler

Yayınlama Tarihi: 17 Temmuz 2023 - 11.25
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023 - 14.14

ÖSYM Başkanlığı tarafından 2022- Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı sonuçlarına göre yapılan yerleştirme neticesinde Üniversitemize yerleştirilen adayların aşağıda belirtilen belgeleri 31.07.2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak olup, bu duyuru tebligat niteliğindedir. İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecektir.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Atama başvuru formu ( https://www.hakkari.edu.tr/personel/tr/sayfa/detay/945/atama-basvuru-formu ) adresinden temin edilecektir.
  • İkametgah Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir)
  • Adli Sicil Kaydı Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir)
  • Sağlık Kurulu Raporu (Heyet raporlarında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerince Verilmesi kaydıyla. Özel Hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları Ruh Hastalıkları Uzmanı Bulunması kaydıyla kabul edilmektedir.)
  • ÖSYM (2022-MHUY) Yerleştirme Sonuç Belgesi.
  • Öğrenim Durumu Belgesi (Diploma) (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Daha önce kamu kurumlarında çalışılmış ise hizmet belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir)
  • Askerlik terhis /tecil veya muaf belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir)
  • Son altı ayda çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
  • Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi ( https://www.hakkari.edu.tr/personel/tr/sayfa/detay/516/kamu-gorevlileri-etik-sozlesmesi ) adresinden temin edilecektir.

İLETİŞİM:

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı