2023-2024 PFE Sertifika Programı 1. Yedek Liste Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023 - 11.45

T.C.

HAKKÂRİ ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 1. YEDEK LİSTEDEN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1. Yedek Listeden Kesin Kayıt hakkı kazanan adaylar ekte yer almaktadır. Kayıtlar ilanda belirtilen tarihler arasında şahsen veya vekaleten Hakkâri Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine yapılacaktır.

UYARI: Lütfen ilanı tamamen okumadan Kayıt işlemlerine başlamayınız. Uygun olmayan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ya da yanlış bir ücret yatırma işleminde ücret iadesi yapılmayacaktır.

NOTLAR:

1. Yedek Liste Kayıt işlemleri-açıklamaları dışındaki bütün durumlar için 11 Eylül 2023 tarihli 2023-2024 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı başlıklı asıl alım ilanında yer alan tüm açıklama, bilgi ve kriterler aynen geçerliliğini korumaktadır.
  2. Ek ve Yedek Başvuru alımına dair işlemler dışında asıl ilanda yer alan Akademik Takvim aynen uygulanacaktır.
  3. Adaylar kayıt için gerekli evraklardan olan "Başvuru Formunun İmzalı Çıktısı" için ekte yer alan boş başvuru formunu çıktı alıp Başvuru Numarası ve Başvuru Tarihi kısımlarını boş bırakarak doldurduktan sonra imzalayıp teslim edeceklerdir.

Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1) Başvuru formunun imzalı çıktısı,

2) Mezuniyet belgesi ya da diploma (kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti veya kare kodlu e-devlet çıktısı),

3) Onaylı transkript (aslı veya kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti)

4) Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla),

5) Bir (2) adet vesikalık fotoğraf (arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalı),

6) Sertifika Programı 1. Taksit (4.100,00 TL) ödeme dekontu,

7) Başvuru evrakları şeffaf dosya içinde teslim edilmelidir.

Banka Hesap Numarası (IBAN): TR 0400 0120 0938 2000 0500 02 21

Alıcı Adı: Hakkâri Üniversitesi

Ödemeler dekont üzerinde öğrencinin T.C. kimlik numarası, adı, soyadı olacak şekilde yatırılmalıdır.

Kesin kayıt işlemlerinden sonra herhangi bir nedenle (yanlış yatırma, yanlış beyan vs.) ücret iadesi KESİNLİKLE yapılmayacaktır.

1. YEDEK LİSTEDEN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

Güz Yarıyılı

1. YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN KAYITLARI VE 1. TAKSİTİN ÖDENMESİ

26 Eylül - 28 Eylül

2. YEDEK LİSTE İLANI, KAYITLARI VE 1. TAKSİTİN ÖDENMESİ*

2 Ekim - 3 Ekim

* 2. Yedek Liste İlanı, Pedagojik Formasyon Biriminin uygun görmesi durumunda yapılacaktır.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem
2023-2024 PFE 1. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar - Adalet Önizle
İndir