Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 30 Kasım 2023 - 11.39
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023 - 12.06

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Değişim Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (2022 Proje Dönemi) ile 2024 Yılı Yaz Dönemi Öğrenci Staj Hareketliliği (2023 Proje Dönemi) başvurularına ait değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

  • Değerlendirme aşamasında %50 Akademik Başarı Düzeyi, %50 Yabancı Dil Puanı alınarak sonuçlar hesaplanmıştır.
  • Başvuru ilanında belirtilen kontenjanlar ve kriterler (Her bölümden en fazla 1 (bir) öğrenci hareketlilikten yararlanabilecektir. Değerlendirme sonucunda kontenjan ayrılan bölümlerden başvuru olmaması veya başvuran adaylardan yazılı sınav barajını yeterli sayıda adayın geçememesi durumunda, söz konusu kontenjanlar diğer bölümler içerisinde en yüksek puanlı adaya aktarılacaktır.) göz önüne alınarak asil ve yedek listeler Erasmus+ nihai puanı en yüksek olan adaydan başlamak kaydıyla oluşturulmuştur.
  • Asil olarak programdan yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen adayların en geç 08 Aralık 2023 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçme durumu olursa ilgili öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde genel başarı puanlarından 10 puan düşülecektir.
  • Sınav ve değerlendirme sonuçlarına itirazı olan adayların 08 Aralık 2023 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne itiraz dilekçesi ile başvurmaları gerekmektedir. 

 

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.


İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem
Öğrenim Hareketliliği Önizle
İndir
Staj Hareketliliği Önizle
İndir