Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 04 Aralık 2018 - 14.17
Sevgili Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Lütfen sonuçlarla birlikte, aşağıdaki açıklamaları da dikkatlice okuyunuz.
  1. Değerlendirmede %50 Akademik Başarı Düzeyi%50 Dil Seviyesi ortalaması alınarak sonuçlar hesaplanmıştır.
  2. Yabancı Dil Sınav Puanı 40'ın altında olan adayların puan sonuçları değerlendirmeye alınmamıştır.
  3. Asil olarak programdan yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen adayın en geç 10.12.2018 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne feragat dilekçesini vermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçme durumu olursa ilgili öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde genel başarı puanlarından 10 puan düşülecektir.
  4. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin itirazlarını, 10.12.2018 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem