Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 08 Ocak 2020 - 15.19
Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Lütfen sonuçlarla birlikte, aşağıdaki açıklamaları da dikkatlice okuyunuz.

1. Değerlendirme aşamasında %50 Akademik Başarı Düzeyi%50 Dil Seviyesi ortalaması alınarak sonuçlar hesaplanmıştır.
  2. Asil olarak programdan yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen adayın en geç 14 Ocak 2020 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçme durumu olursa ilgili öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde genel başarı puanlarından 10 puan düşülecektir.
  3. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin itirazlarını, 14 Ocak 2020 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

NOT: Sıralamalar Fakülte ve Bölüm Bazında Eşit Bir Şekilde Belirlenmiştir.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem