2019-2021 Proje Dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 12 Mart 2020 - 23.21
2019-2021 Proje Dönemi Erasmus+ Değişim Programı Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
  • Hakkından feragat etmek isteyen akademik/idari personelin en geç 20 Mart 2020 Cuma gününe kadar Koordinatörlüğümüze feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Feragat eden öğretim elemanı veya idari personel yerine Yedek olarak belirlenen adaylar programdan yararlanmaya hak kazanacaktır.
  • Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan adayların Davet Mektubu, imzaları tamamlanmış Ders Verme/Eğitim Alma Personel Hareketliliği Anlaşması evraklarını en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Yedek katılımcılar hareketlilik hakkına sahip olacaktır.
  • Hareketliliklerin başlama tarihi, Corona Virüs (COVID-19) salgını nedeniyle alınacak tedbirler ve kararlar doğrultusunda ileri bir tarihte web sayfamızda ilan edilecektir. Başvuru İlanında da belirtildiği üzere asil adayların hareketlilikten yararlanma en son tarihi 16 Ekim 2020'dir (Karşı kurumdan alınacak davet mektupları belirtilen tarihler göz önünde bulundurularak talep edilmelidir.). Aksi takdirde Yedek katılımcılar hareketlilik hakkına sahip olacaktır. Bütün faaliyetlerin bitiş tarihi sözleşmenin bitiş tarihi olan 31.05.2021'dir. 
  • Sınav ve değerlendirme sonuçlarına itirazı olan adayların 20 Mart 2020 Cuma gününe kadar Koordinatörlüğümüze itiraz dilekçesi vermesi gerekmektedir.
 
Bilgilerinize sunulur.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem
Ders Verme Hareketliliği Karar Tutanağı Önizle
İndir
Eğitim Alma Hareketliliği Karar Tutanağı Önizle
İndir