Rektörümüz, İftar Yemeğinde Üniversitemiz Akademik-İdari Personeliyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz, İftar Yemeğinde Üniversitemiz Akademik-İdari Personeliyle Bir Araya Geldi
13 Nisan 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Zeynelbey Yerleşkesinde organize edilen iftar yemeğinde akademik/idari personel ve aileleriyle bir araya geldi.

Verilen İftar yemeğine başta Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, dekanlarımız, yüksekokul müdürlerimiz, akademik ve idari personelimiz katıldı.

 

İftar programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “ Sizlerle yine bir iftar yemeğinde bir  arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.Hakkari Üniversitesi ailesi olarak her yıl Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir mekanda mesai saatleri dışında ailelerimizle birlikte bir araya gelmemiz çok önemli.  Bu güzel bir ortamı bize sağlayan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline ve siz değerli katılımcılara çok teşekkür ederim. Bu  vesileyle herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Haber Galeri