Hakkâri’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlandı

23 Nisan 2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında düzenlenen törene katıldı.

Valilik binası önünde düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Tören, Vali Vekili Buğra Karadağ ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Bayrak’ın Atatürk Anıtı’na çelenkleri sunmalarıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu.

Daha sonra Şehit Selahattin Ortaokulu öğretmeni Çağlar Gülgen’nin, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından sona erdi.