2018-2020 Proje Dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 28 Şubat 2019 - 12.01
2018-2020 Proje Dönemi Erasmus+ Değişim Programı Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
  • Hakkından feragat etmek isteyen akademik/idari personelin en geç 11 Mart 2019 Pazartesi gününe kadar Koordinatörlüğümüze feragat dilekçesi vermesi gerekmektedir. Feragat eden öğretim elemanı veya idari personel yerine Yedek olarak belirlenen adaylar programdan yararlanmaya hak kazanacaktır.
  • Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan adayların Davet Mektubu, imzaları tamamlanmış Ders Verme/Eğitim Alma Hareketlilik Anlaşması evraklarını en geç 15 Ekim 2019 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Yedek katılımcılar hareketlilik hakkına sahip olacaktır.
  • Hareketlilik faaliyeti en erken 1 Mart 2019 tarihinde başlar, en geç 31 Mayıs 2020 tarihinde sona erer. (Karşı kurumdan alınacak davet mektupları belirtilen tarihler göz önünde bulundurularak talep edilmelidir.)
  • Sınav ve değerlendirme sonuçlarına itirazı olan adayların 11 Mart 2019 Pazartesi gününe kadar Koordinatörlüğümüze itiraz dilekçesi vermesi gerekmektedir.
 
Bilgilerinize sunulur.

İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem
Ders Verme Hareketliliği Karar Tutanağı Önizle
İndir
Eğitim Alma Hareketliliği Karar Tutanağı Önizle
İndir